The style guide

Christmas Party Looks

Christmas Party Looks

Τα πιο εντυπωσιακά looks για αυτές τις γιορτές είναι εδώ, στην Enzzo. Δες ποια είναι τα trends που μπορείς να ακολουθήσεις για εκπληκτικές εμφανίσεις και στο ορκιζόμαστε... δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιβληθείς με την παρουσία σου!

 

Βελούδο

Ένα από τα πιο πολυτελή υφάσματα θα σε ντύσει από την κορυφή μέχρι τα... νύχια με ένα εντυπωσιακό κοστούμι σε απρόσμενα χρώματα όπως μοβ ή πετρόλ. Φορέματα με ιδιαίτερα μανίκια, κομψά και μίνιμαλ αλλά και εντυπωσιακές μπλούζες στολισμένες με μοτίφ με στρας στον λαιμό. Το κοντό βελούδινο σακάκι θα γίνει ο άσσος στο μανίκι σου σε όλες σου τις εξόδους.

 

 

 

Λάμψη

Φορέματα που έχουν πάνω τους χίλια αστέρια, με έναν ώμο και άνοιγμα μπροστά για μοιραίες γυναίκες, μίνι animal print φορέματα με cut out και σέξι διάθεση και μπλούζες με εντυπωσιακά μανίκια που κάνουν elevate μέχρι και σε ένα jean.

 

 

Παγιέτα

Μα πώς θα γινόταν να αφήσουμε απ'έξω τη βασίλισσα των εορτών; Η παγιέτα πρωτοστατεί στις πιο δυναμικές και εξίσου τολμηρές δημιουργίες. Μπλούζα με μαύρη παγιέτα που κολακεύει κάθε σώμα. Εκθαμβωτικό στράπλες φόρεμα με άνοιγμα που αναδεικνύει το πόδι. Μπλούζα με χρυσές παγιέτες, κρουαζέ ντεκολτέ και μικρές βάτες. Και τέλος, ένα άκρως αστραφτερό σετ με ψηλόμεση φούστα και τοπ.

 

 

 

Δες όλη τη συλλογή "Party Look" εδώ!

Γιατί αν δεν λάμψεις τώρα... πότε;

…be happy, be merry, be well dressed!


19.Dec.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα