The style guide

Ανακαλύψτε τα καλύτερα casual outfits για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Ανακαλύψτε τα καλύτερα casual outfits για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Τα Χριστούγεννα αποτελούν σίγουρα την πιο γκράντε εποχή του χρόνου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ντυθείς υπερβολικά για να είσαι γιορτινή και λαμπερή. 

Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για υπέροχες casual-festive εμφανίσεις που μπορείς να φορέσεις στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να είσαι άνετη, αλλά ταυτόχρονα στιλάτη. 

 

BLACK IS ALWAYS A GOOD IDEA

Τίποτα δεν είναι πιο κλασάτο από ένα total μαύρο σύνολο! Προτίμησε ένα χαλαρό πλεκτό τοπ και συνδύασέ το με μια μίνι leather φούστα για άνεση και θηλυκότητα.  

     

    BE ABSTRACT

    Αν υπήρχε διαγωνισμός για το hottest trend της σεζόν, σίγουρα θα κέρδιζαν τα abstract σχέδια! Μια ιδανική επιλογή, λοιπόν, για φέτος είναι το Φόρεμα Lucille. Μίντι φόρεμα σε χαλαρή γραμμή που τονίζει κομψά τη μέση, ενώ το διπλό σκίσιμό τού δίνει έναν έξτρα casual glam τόνο. 

     

    SETS SETS SETS

    Τα σετ συνιστούν μια απίστευτα στιλάτη λύση - και μάλιστα λύση τελευταίας στιγμής- αφού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να τα συνδυάσεις. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα καπιτονέ τοπ με ασορτί μίντι φούστα σε έντονο χρώμα;


      70's IS SO 2022

      Ας αποχαιρετίσουμε το 2021 καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με μια vintage εσάνς!  Η δεκαετία του 70' σηματοδοτεί-εποχή ορόσημο για τη μόδα και πρέπει οπωσδήποτε δώσεις μια ένταση από 70's groove στα φετινά σου Χριστούγεννα. Τόλμησε να φορέσεις παντελόνι καμπάνα δερμάτινο συνδυασμένο με printed πουκάμισο που δένει στο λαιμό. 

        

      FEMME FATALE 

      Το κλασικό σεμιζιέ φόρεμα αναγεννάται και γίνεται statement piece για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί sexy παραμένοντας κομψή. 

       

       

      Βρες όλα τα looks και μερικές έξτρα προτάσεις εδώ.  

      Περιμένουμε να δούμε τα casual χριστουγεννιάτικα looks σας στο Instagram#enzzogirl 

       

      …be happy, be merry, be well dressed!


      21.Dec.21

      Υποβάλετε ένα σχόλιο

      Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

      Fashion

      Fashion

      20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

      Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

      Μάθε περισσότερα