The style guide

Παλτό ή Μπουφάν;

Παλτό ή Μπουφάν;

Έχεις δίλημμα ποιο πανωφόρι να διαλέξεις; Δες tips που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

 

Μπουφάν "δαγκωτό"

Αν είσαι αθλητικός τύπος, με τις φόρμες σου και τα σνίκερς σου, τότε σίγουρα ένα puffer jacket (φουσκωτό μπουφάν) σε κοντή γραμμή θα σε βολέψει πολύ στην καθημερινότητά σου. Αν πάλι θες να έχεις ένα μπουφάν που να μπορεί να φανεί αντάξιο ενός παλτό, δύο σε ένα δηλαδή, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μακρύ και "μπόλικο" και έτσι θα φαίνεσαι "ντυμένη" κι ας φοράς κάτι που ανήκει στην σπορ κατηγορία.

 

 

 

Δες όλα τα μπουφάν εδώ!

 

 

Παλτό "δαγκωτό"

Αν συνήθως φοράς πουκάμισα, φορέματα ή υφασμάτινα παντελόνια και μοκασίνια, τότε το παλτό είναι η πιο ασφαλής επιλογή για εσένα. Ένα παλτό με μάκρος θα σου δώσει αμέσως "στυλιστικό κύρος" ενώ αν θες ένα παλτό να μπορείς να το συνδυάζεις και με πιο σπορ ρούχα, προτίμησε ένα πιο κοντό και με κουκούλα.

 

 

Δες όλα τα παλτό εδώ!

 

Οι κανόνες είναι για να σπάνε

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να βάλεις το μακρύ oversized παλτό σου με φούτερ, κολάν και chunky sneakers; σίγουρα όχι όλες οι instagramers που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες με αυτή την αμφίεση και ένα starbucks καφέ στο χέρι.

Και ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις την κοντή σου bomber μπουφανάρα με ένα μίνι φόρεμα ή ένα office look με chino παντελόνι; Το mix and much είναι αθάνατο και δίνει χαρακτήρα στο outfit σου, γι' αυτό πειραματίσου με τα ρούχα σου και φτιάξε το στυλ που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σου.

 

Δες όλα τα πανωφόρια εδώ!

…be happy, be merry, be well dressed!


19.Dec.22

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Fashion

Fashion

20 χρόνια παρουσίας στη μόδα. 5 καταστήματα.

Ξεχωριστά ρούχα που παράγονται στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή και την εφαρμογή, και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα