Πληροφορίες για τις online παραγγελίες

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ Courier για την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των παραγγελιών στους πελάτες της.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,90 €.

Για αγορές πάνω απο 49 € η αποστολή είναι δωρεάν.

Το χρονικό πλαίσιο για την παράδοση προϊόντος είναι  3-7 εργάσιμες.

Ο πελάτης μπορεί να υπαναχωρήσει από την σύμβαση, χωρίς να αναφέρει τον λόγο και χωρίς επιβάρυνση, εντός 14 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 3,5 € αν η επιστροφή γίνει μέσω της υπηρεσίας Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ Courier. Μπορείτε βέβαια να κάνετε την επιστροφή με οποιoνδήποτε άλλο τρόπο θέλετε αλλά με χρέωση αποστολέα. Εάν το προϊόν είναι ελλατωματικό, μπορεί να επιστραφεί χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη

Επιλογές επιστροφής:

  1. Αλλαγής με ίδιο προϊόν σε άλλο νούμερο η αλλαγή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
  2. Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε.
  3. Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση, να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.